Bent u 18 jaar of ouder?

Workflow

Neem contact met ons op!

Vragen over bier? Wil je meer weten over ons aanbod? Of wil je gewoon gezellig even babbelen? We staan je graag te woord!


FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op met ons via Itamar of Dennis. We staan je graag te woord!

Wat kost een bierbox?
De Bierbox in abbonnementsvorm kost €27,50 inclusief verzendkosten. Geen addertjes, dit is wat je betaalt. Wil je éénmalig een box kopen? Dan kost het je €30,- inclusief verzendkosten.
Ik wil een bierbox voor mijn bedrijf. Kan dat ook?
Zeker! Neem vooral contact met ons op. Wij doen los van de bierboxen ook live bierproeverijen en -borrels. Dit behoort dus ook tot de mogelijkheden.
Kan ik mijn bierbox abonnement pauzeren?
Geen zorgen, De buren hoeven je bier niet te stelen. Je kunt je abbonnement te allen tijde pauzeren.
Wat zit er in een bierbox?
De Bierbox bevat 5 zorgvuldig geselecteerde bieren. Als je een bierbox bestelt, dan krijg je er automatisch een vooropgenomen bierproeverij bij van Biersommeliers Itamar en Dennis. Deze kun je doen wanneer het jou uitkomt.
Kan ik elke maand opzeggen?
Zeker! Sterker nog, dit is heel simpel. Wij hebben er zelf ook een hekel aan als je alleen met veel gezeur kan opzeggen. Dat is niet eerlijk. Je kunt er zelfs voor kiezen om het abbonnement een maandje te pauzeren als het je even niet uitkomt om wat voor reden dan ook.
Waar kan ik contact over opnemen?
Over alles wat met bier te maken heeft! Vragen over ons bedrijf, maar ook over bier zelf dus. Ben je particulier en heb je interesse in een proeverij? Neem contact op!